Informatie - Van Dalen Administratiekantoor

                           METRISCH CONVERTEERSYSTEEM

Is een handig online hulpmiddel voor metrische conversie waaronder temperatuur, gewicht, volume, oppervlakte, lengte, inhoud en veel meer. Conversie voor SI metrische naar Engelse en Amerikaanse eenheden (yard, foot, inch)


                           VALUTA KOERSEN

Bereken hier alle vreemde valuta en vergelijk de actuele koersen

 


                            DE JUISTE TIJD

Altijd de juiste tijd op uw beeldscherm, deze site is gelinkt aan een atoomtijdserver. Tevens treft u het laatste nieuws, buienradar en weersverwachting.
 


                           WEERBERICHT

Het weer vandaag en de weersverwachting tot 14 dagen vooruit. Bekijk het weer, de buienradar, het weerbericht, satelliet, weercijfers en weerwidgets voor Nederland.
 


                           EFFECTENBEURS

Een beurs is een entiteit die diensten voor effectenmakelaars en handelaren levert aan de handel aandelen, obligaties en andere waardepapieren. Effectenbeurzen bieden ook faciliteiten voor de uitgifte en inkoop van effecten en andere financiële instrumenten, en kapitaal evenementen, waaronder de betaling van de inkomsten en dividenden. Effecten die worden verhandeld op een beurs zijn aandelen uitgegeven door ondernemingen, beleggingsfondsen, derivaten, samengevoegd beleggingsproducten en obligaties.

PARTICULIEREN

Elk jaar weer ploft die beruchte blauwe envelop op de deurmat. En dat bezorgt een groot aantal particulieren in Nederland jaarlijks weer de nodige hoofdbrekens. Wij bieden u de helpen de hand.

Lees verder..

ONDERNEMERS

Voor veel ondernemers zijn zaken als het doen van belastingaangiftes en het voeren van een goede administratie geen alledaagse kost. Deze worden als lastig, ingewikkeld en vooral tijdrovend ervaren.

Lees verder..